Schil de winterpenen en snijd in stukken.
Snijd de mango's langs weerszijden van de pit of gebruik een mangosnijder. Snijd vervolgens een aantal reepjes in het vruchtvlees, zonder door de schil heen te snijden en lepel het vruchtvlees uit.
Schil de gember en ui en snijd samen fijn.
Verhit olijfolie in een pan en fruit de ui en gember. Voeg daarna de wortel toe en bak even mee.
Voeg de melk samen met de currypasta toe en roer goed door.
Voeg daarna de mangoblokjes toe.
Kook de soep 15 minuten zachtjes door.
Pureer de soep met een staafmixer tot een gladde massa. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Laat de kikkererwten uitlekken en dep ze daarna met een theedoek extra droog.
Verhit olijfolie in een koekenpan. Als de olie goed heet is voeg je de kikkererwten toe.
Bak de kikkererwten goudbruin.
Schenk de soep in borden en verdeel de kikkererwten over de soep.