Gevulde portobello met geitenkaas en dadel
Gevulde portobello met geitenkaas en dadel
Omschrijving gerecht

Wat heb je nodig?

Voor 4 Personen

4 portobello’s
100 gram gesneden spinazie
200 gram geitenkaas
4 medjoul dadels
50 gram pecannoten
Olijfolie, peper en zout

De bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak de portobello’s schoon en smeer ze in met olijfolie en wat peper en zout. Leg ze in een ovenschaal en zet deze voor 10 minuten in een voorverwarmde oven. Vul de portobello’s daarna met de gesneden spinazie en strooi er een beetje zout op. Verdell de geitenkaas over de portobello’s. Snijd de dadels in reepjes en verdeel ook deze samen met de pecannoten. Zet de ovenschaal terug in de oven en verwarm deze kort voor 5 minuten. Lekker met een salade en wat brood

Bekijk meer recepten

Maak de lekkerste soepen, lunches en salade's zelf

Mango-wortelsoep
30 minuten
4
Sinterklaas pizzapunten
30 min
4
Boerenkool in een jasje
45-60 minuten
4
Gevulde portobello met geitenkaas en dadel
20 min
4