Bedrijven

Maaltijden, hapjes & lunches

Beste klanten,

Vanaf 28 mei zullen onze deuren sluiten.

Met heel veel plezier hebben wij u de afgelopen jaren als klant mogen ontvangen en kijken met trots terug op een mooie tijd.

Bedankt voor uw vertrouwen!

Ruud, Miranda en Danique Meesters

Bedrijven

Maaltijden, hapjes & lunches

Ook voor bedrijven zijn we de ideale partner en leveren wij diverse producten. Zo leveren wij dagelijks verse groenten en fruit aan bijna alle restaurants in de Gemeente Steenbergen. Maar ook salades, smoothies en werkfruit in diverse bedrijfskantines. We werken met korte lijnen, zijn flexibel en kunnen daardoor snel schakelen. Neem contact met ons op en we bespreken met u de mogelijkheden.

Werkfruit

Fruit is gezond!

Het aanbieden van werkfruit is een positieve manier om medewerkers bewust te laten zijn van hun gezondheid en hen te inspireren om vers fruit te eten. 
Daarbij komt nog de prettige bijkomstigheid dat fruit dat genuttigd wordt tijdens werktijd 100% aftrekbaar is van belasting, net zoals de btw.
Wij leveren dagelijks bij bedrijven in onze regio vers fruit.

Gezond vergaderen?

Een boost tijdens uw vergadering? Voorkom een dipje en bestel de groente snackschalen voor op uw vergadertafel. Niet alleen gezond maar het brengt tevens kleur op uw tafel. Al verkrijgbaar vanaf 10 personen. 

Fruitmanden

Een zieke medewerker of collega? Wij zorgen voor een mooie gevulde fruitschaal en bezorgen deze aan huis. Al verkrijgbaar vanaf € 15,-

Overwerkmaaltijden

Wanneer uw medewerkers ook in de avonduren voor u klaar staan wilt u ze natuurlijk een gezonde maaltijd aanbieden. Daarom verzorgen wij voor bedrijven overwerkmaaltijden. Deze maaltijden bereiden wij met verse lokale ingrediënten en zonder onnodige toevoegingen. Daarnaast bevatten onze maaltijden minimaal 200 gram verse groenten per maaltijd.